Yayın hayatındaki 16’ncı yılını dolduran LACİVERT Öykü ve Şiir Dergisi, 2021 yılında da yeni dosya konusu, öykü, şiirleriyle okurlarıyla buluştu.

Tanıtım bülteninden:

97’inci sayıya ulaşan LACİVERT’in dosya konusu: “Psikanaliz, Freud ve Edebiyat”.

Dosya konusu yazarları; Cafer ŞEN, Ertuğrul AYDIN, İsmet EMRE, Pınar ÜRETMEN, Talat PARMAN, Deniz Aktan KÜÇÜK, Bayram SARI, M. Gül ULUĞTEKIN.

Fulya BAYRAKTAR ve Tümay ÇOBANOĞLU tarafından gerçekleştirilen söyleşi ile okuma ziyafeti sunan LACİVERT’in 2021 yılındaki ilk konuğu Mehmet ERTE.

“Müzik, Yazın ve Diğer Güzel Sanatlar” başlığındaki inceleme yazısı Ahmet DEMİR imzasını taşıyor.

Ölümünün 40’ıncı yılında unutulmayan Özdemir ASAF, Oğuz TÜMBAŞ’ın “Bir Sözcüğe Bin Anlam Yükleyen Şair; Özdemir Asaf’ı Yeniden Anmak…” isimli çalışması ile dergi sayfasında.

“Derginin ”Eskilerden” bölümü için, Berna MORAN’ın “Edebiyat ve Hakikat” adlı yazıyı günümüze taşıyan isim ise Yonca YAŞAR.

Kültür-sanat başlığında Damla ATİK, “Dijital Ruhlar” adlı deneme yazısıyla İbrahim KARA ve “Arka Bahçe’lerden Bir Sözebesi” isimli tanıtı yazısıyla Hatice Sönmez KAYA.

Öyküleriyle: İdris ERDOĞDU, Şeref, Utku ŞAHIN, İclâl NUR, Fatih PARLAK, Baki Mesut KÖPRÜCÜ, Aydın ERDEM. 

Şiirleriyle: İlkiz KUCUR, Uğur OLGAR, Mehmet Akif TUTUMLU, Fatma OZAN, Josef KILÇIKSIZ, Eren ŞAHIN, Yener ÇETIN, Taha Faruk DAL, Gülsüm IŞILDAR, Batuhan ÇAĞLAYAN, İbrahim Ekrem KELEŞOĞLU, Yeşim TEKE, Adil YILMAZ, Hasret YILANCI.